Elävä Joulukalenteri 2020

Eläväisen Vuolenkosken kylän eläväinen joulukalenteri vuosimallia 2020, jukupätkä, se on täällä!

Ja nyt joka tonttuiikka silmät ja silmälasit tarkkana! Bongaa tonttu! Tänä jouluna kylätonttu on piiloleikkituulella, mutta toki juuri Sinulle näyttäytyy kovin mielellään. Lueppas lisää tiedotteestamme ja osallistu.

 

Tälle sivulle on päivitetty ja linkitetty joulukalenterin infoa - ja luukutamme suureen jakeluun iloista joulumieltä. Perusaskeleet ovat edelleen samat kuin aiempina vuosina, palotallin teema verrattoman luokseenkutsuva ja tapahtuma-aktiivisuus tallella, tottakai ja kuinkas muuten. Sankoin joukoin tulkaa hakemaan taas sitä aitoa, lämpimänä tutajavaa tuntumaa, jota joulukalenteri pullottaa niin, että meinaavat luukut saumoistaan ja saranoistaan ratketa.

Aikaisempien vuosien tapaan joka päivä Joulun alla päivitämme tänne verkkosivuille, Kyläpisteelle ja vanhalle palotallille (Vuolenkoskentie 1196) Elävästä Joulukalenterista yhden kutkuttavan luukun. Monien villasukan pohjassa syyhyää ja se on vanhan vuolenkoskelaisuskomuksen mukaan merkki joulukuisesta mukavapotpurista.

Toki myös jo perinteiksi istahtaneet, joulunajan kylätempaukset ovat osana tätäkin kalenteria. Tapahtumalistaus tulee sekin vuolenkoski.fi -nettiin päivitetyksi, jotta sujuvat meininkipäivämäärien sutjakat siirrot omiin almanakkoihimme. Ja hyvin synkkaa!

Kun alkaa jouluttaa, otahan joutessas katsahdus tämän vuoden joulukalenterin ajatukseen tai hyppää nystyröitä virkistävälle muistoturneelle aikaisempien vuosien luukkujen äärelle.
 

Pst. Muistatko vielä Tonttu vinkkaa -palstamme? No hyvä! Katsos, kun siellä on edelleen vallan uusiokäyttökelpoista, Jouluun hykerryttävää kamaa, kiepahdappa inspiroitumassa!

Psst. Ottakaa hyvät joulunihmemaan tonttukansalaiset yhteyttä. Kalenteritytöt janoavat törröröö-ideoitanne ja tuoretta sutinapunssia: joulukalenteri@vuolenkoski.fi.

 

03.12.2020
02.12.2020
01.12.2020

Yhteystietomme

Elävä joulukalenteri

Avoinna joulukuun ajan vanhalla palotallilla

Vuolenkoskentie 1196

19160 Huutotöyry

Yhteys kalenterityttöihin:

joulukalenteri@vuolenkoski.fi