Elävä Joulukalenteri 2019, tsirpakkana täällä jälleen!

Se on jo kuudes Joulu, kun kylämme punaposkisin ja kanelintuoksuisin tapahtumasarja on täällä. Saammeko tonttutorvisoittokunnan fanfaarien saattelemana esitellä: Elävä Joulukalenteri vuosimallia 2019, kaikenlaista kaikenlaisille!

Perusaskeleet ovat edelleen samat, palotallin teema verrattoman ajankohtainen ja tapahtuma-aktiivisuus tallella, tottakai ja kuinkas muuten. Tulethan siis Sinäkin hakemaan taas sitä aitoa, lämpimänä tutajavaa tuntumaa, jota joulukalenteri pullottaa jo niin, että meinaavat luukut saumoistaan ja saranoistaan ratketa.

Aikaisempien vuosien tapaan joka päivä Joulun alla päivitämme verkkosivuille, Kyläpisteelle ja vanhalle palotallille (Vuolenkoskentie 1196) Elävästä Joulukalenterista yhden kutkuttavan luukun. Jos jo villasukan pohjassa syyhyää niin se on vanhan vuolenkoskelaisuskomuksen mukaan merkki lähestyvästä mukavapotpurista.

Toki myös jo perinteiksi istahtaneet, joulunajan kylätempaukset ovat osana tätäkin kalenteria. Tapahtumalistaus tulee sekin vuolenkoski.fi -nettiin päivitetyksi, jotta sujuvat meininkipäivämäärien sutjakat siirrot omiin almanakkoihimme. Ja hyvin synkkaa!

Otahan joutessas myös katsahdus joulukalenterin ajatukseen tai hyppää nystyröitä virkistävälle muistoturneelle aikaisempien vuosien luukkujen äärelle.
 

Pst. Muistatko vielä Tonttu vinkkaa -palstamme? No hyvä! Katsos, kun siellä on edelleen vallan uusiokäyttökelpoista, Jouluun hykerryttävää kamaa, kiepahdappa inspiroitumassa!

Psst. Ottakaa hyvät joulunihmemaan tonttukansalaiset yhteyttä. Kalenteritytöt janoavat törröröö-ideoitanne ja tuoretta sutinapunssia: joulukalenteri@vuolenkoski.fi.

 

Tästä se taas alkaa, koko kylän yhteinen joulun odotus; tervetuloa mukaan!

Joulukalenteri aukeaa vanhalla palotallilla illan hämärtyessä klo 17. Luvassa ihana, jouluinen, pieni, yhteinen hetki höyryävän glögin äärellä. Joulukalenterityttöjen kanttiini, pari yhteislaulua muutaman kyläkuoro Viihteellisten jäsenten avustuksella sekä kylän ja Kyläkauppamme joulutervehdykset. 

Tieto meidän maan mainiosta joulukalenteristamme on ilmeisesti maakuntien vastuutonttujen kautta kiirinyt Maaseudun tulevaisuus -lehden toimitukseen ja palotallille on myös saapumassa lehden Kantri-liitteen toimittaja tunnelmoimaan joulua kanssamme. Se kuuluisa Vuolenkosken jouluinen kyläfiilis, ne onnen pienet asiat jaetaan näin myös eteenpäin Kantri-lehden joulunumerossa. On se vaan hieno juttu!

Olet lämpimästi tervetullut!

 

Yhteystietomme

Elävä joulukalenteri

Avoinna joulukuun ajan vanhalla palotallilla

Vuolenkoskentie 1196

19160 Huutotöyry

Yhteys kalenterityttöihin:

joulukalenteri@vuolenkoski.fi