Joulukalenterin ajatus

Tämän vuoden Elävä Joulukalenteri pistää hippulat vinkumaan! Se on elävääkin elävämpi. Ei jätä kylmäksi eikä kotisohvan pohjalle. Joulukuu on täynnä riemunkirjavasti erilaisia tapahtumia, joita yksityishenkilöt, seurat, yhdistykset, yritykset ja muut tahot järjestävät koko kylän yhteisen joulutunnelman nostattamiseksi.

Joukossa on myös hieno rivi jo perinteiksi muodostuneita joulunajan tapahtumia, joita emme kukaan hevillä jätä väliin. Joulun avaus, joulutori, metsäneläinten joulurauhan julistus, ynnä muut tutut tunnelmalliset järjestetään tänä vuonnakin kylällämme. 

Nämä perinteiset tapahtumat kootaan ennakkotiedotteeksi, joka kuuluu kaikkien tonttumielisten ajankäytöllisen suunnittelun ykkösasiakirjoihin. Samaan mappiin voi tänä vuonna laittaa myös listauksen koko joulukuun luukkutempauksista - Kyllä, myös niistä yllätyksistä, sillä ensimmäistä kertaa joulukalenterin mahtavassa nelivuotishistoriassa yllätysten hämyistä verhoa halutaan raottaa etukäteen. Näin itse kullakin on valinnan vapaus... vaiko vaikeus päättää ottaako aamuunsa yllätyksen vai täyttääkö almanakkansa jo ennakkoon mitä erilaisimmilla joulutohinoilla.

Homma menee simppelisti sanailtuna näin:

Avaamme koko kylän voimin Joulun sunnuntaina 26.11. kello 10 (lisätiedot julkistetaan myöhemmin).

Perjantaina 1.12. täräytetään auki ensimmäinen joulukalenterin luukku ja se tapahtuu tutusti vanhan palotallin jouluisessa tunnelmassa. Luukkutiedot voit nähdä myös Kyläpisteellä ja täällä Virrassa.

Siitä alkaa kaikille avoimien ja ilmaisten tempausten potpuri joka kuljettaa aina Jouluaattoon asti ja muutaman päivän Joulun pyhienkin puolelle. Joka aamu avautuu uusi luukku, joka kutsuu Sinuakin luokseen. Tulethan!

Tehkäämme joulukalenterista yhdessä yhtä lämminhenkinen kuin edellisjouluinakin! 

Joulukalenteri se Joulun tuo!

Pääsivulle tästä, olkaas hyvät ja eritoten kiltit.