Husulan Vintti

Husulan Vintti on maalaisromanttinen juhlatila Vuolenkoskella, Iitissä. Vuokraa tila käytöösi tarkoituksen mukaan. Meillä voit järjestää millaisen tapahtuman vain haluat. Häät, perhejuhlat, syntymäpäivät ja muut vastaavat tilaisuudet. Myös lyhyemmät kokoontumiset, kokoukset ja palaverit ovat mahdollisia.

Rakennus on toiminut 1800- luvun alusta navettana ja rehuvinttinä. Alalla tapahtuvien kovien myllerrysten myötä tilaltamme hävisi lypsykarja lopullisesti ja rakennus jäi tyhjilleen.

Innostus tähän projektiin lähti omien häiden tultua ajankohtaiseksi 2012, jolloin aloimme suunnitella häitämme 2013 kesälle. Heitin ilmaan haaveen, joka oli jo pitkään ollut meidän ajatuksissa: muokata rakennuksesta maalaisromanttinen juhlatila, ajan henki säilyttäen.

Päätimme alkaa projektiin ja rakennustyöt aloitimme uuden vuoden jälkeen heti 2013 vuoden alussa. Rakennus kunnostettiin läpikotaisin uuteen käyttötarkoitukseensa.

Omissa häissämme se osoittautui häävieraiden mieleen ja sanan levittyä tila on palvellut jo useammissa eri tilaisuuksissa. Yläkerrassa tanssi/juhlatila ja alakerrassa sosiaalitilat, lasten leikkinurkkaa sekä pienimuotoinen keittiökulmaus. Tarkoituksemme on koko ajan kehittää toimintaamme sekä laajentaa alan palvelutarjontaamme parhaamme mukaan.

Vuokraa sinäkin Husulan Vintti ja vietä ikimuistoiset juhlat vanhan ajan hengessä!

AJANKOHTAISTA:

Husulan vintissä avoimet ovet 14.7-20.7.2014 välisenä aikana kello 10-18.

Vintin kahvilan antimia siemaillessasi voit tutustua

taitelija Leena Horpun uniikkiin kuvataiteeseen.

Taiteilija on myös itse tuolloin paikalla.

Yhteystiedot

Husulan Vintti
Juuso Lehtinen
040 7192965