Haikula Oy

Haikula Oy on pääasiassa maatalouden neuvontaa ja koulutusta tarjoava yritys.

Pauli tarjoaa neuvontaa liittyen viljelijöiden EU-tukiin ja tukipapereiden täyttämiseen. Tämän lisäksi Pauli pitää koulutuksia aiheesta. Merja luennoi alan opiskelijoille ja toimii arvioijana maatalousalan tutkintotilaisuuksissa. Neuvontapalveluiden lisäksi Haikula Oy välittää lannoitteita viljelijöille. Maatalouden neuvontapalveluiden ohella Merjan ja Paulin aika kuluu maatilan töissä. Tilalla viljellään pääasiassa kuivaheinää jota tuotetaan etupäässä hevosille.

Merjalla ja Paulilla on molemmilla maatalousalan koulutus; Merja on koulutukseltaan agronomi ja Pauli on agrologi. Vuoteen 1984 asti Pauli oli töissä liha-alan yrityksissä, ja sen jälkeen alkoi maanviljelijän työt. Haikula Oy on perustettu vuonna 1995. Vapaa-ajalla Merja ja Pauli rentoutuvat maastohiihdon parissa.

Ohessa on Haikula Oy:n käyttämä koulutusaineisto ympäristökorvauksen sitoumuksen koulutuspäivässä. Aineisto käsittelee tukiehtoja laajemmin kuin pelkän ympäristökorvauksen pohjalta.

Haikula Oy ei vastaa aineiston oikeellisuudesta, yksityiskohtaisemmat ja tarkemmat tukiehdot löytyy Mavin sivuilta: http://www.mavi.fi/fi/tuet-ja-palvelut/Sivut/default.aspx

 Viljelijä voi täyttää tämän ehdon suorittamalla verkkotentin vipu-palvelussa tai osallistumalla alueilla järjestettäviin päivän koulutuksiin. Tämä ehto on täytettävä 30.4.2017 mennessä. 

Viljelyn suunnittelu 4.5.2017.pdf

Alustava tukiarvio 2017.pdf

Ekologinen ala 22.4.2017.pdf

Ympäristökorvaus 19.3.2017

Nitraattiasetuksen tiivistelmä 5.4.2016

Investointituet 15.12.2016.pdf

 

Vuoden 2015 satoa

Ajatuksia vuodelta 2015 ja Kiitos kaikille toimijoille

 

 

Yhteystiedot

Haikula Oy
Merja ja Pauli Pethman
0400 886 321

Jaa Facebookissa