Vielä ehtii ilmoittautua: Heinäkuussa lähdetäänkin puutarhavierailulle Saragardeniin, hyppää sinäkin kyytiin mukaan!

Ei ehditty edelliseltä kylän emäntien reissulta kotiportille asti palata, kun jo heräsi uusi ajatus seuraavasta matkakohteesta! Tällä kertaa suuntana on Lahti ja vierailu SaraGardenin viehättävässä ja kodikkaassa puutarhassa heinäkuun 18. päivä maanantaina. Kimppakyydein toteutettavaan, matalan kynnyksen ideoiden ja elämysten haku reissuun ovat jälleen kaikki kylän ja lähialueen emännät, tyttäret ja tuttavat tervetulleita mukaan. Hyppää siis kyytiin ja ota ystäväsikin mukaan.

Näin SaraGardenin  puutarhuri , Saara Kemppi toivottavaa tervetulleeksi kotinsa puutarhaan:

”Haluamme tarjota teille mieleenpainuvan ja kauniin hetken rehevässä ja kukkarunsaassa pikkupuutarhassamme sekä tuoda elämyksiä kaikille aisteille! Vierailukohteena SaraGarden on pieni ja viehättävä cottage garden -henkinen puutarha Lahdessa, jonka poluilta vierailijat ovat tervetulleita hakemaan ideoita ja elämyksiä. Toimimme viihtyisästi kodin pihapiirissä. Tarjoamme ryhmille noin 45 minuuttia kestävän puutarhan esittelyn sekä kahvihetken kodikkaassa kesäkahvilassamme. Pikkuinen puotimme tarjoaa muun muassa taimia ja ruukkuja kotituliaisiksi. Puutarhan esittely Puutarhan esittelytuokiossa kuulette mielenkiintoisia tarinoita läpi kesän kukkivan puutarhan synnystä ja kasvien alkuperästä sekä tietoa cottage garden -tyylistä. Vierailulta saatte mukaanne aimo annoksen ideoita kotipuutarhaan vietäväksi. Monivuotisten kasvien ruukkukasvatuksen ohella olemme erikoistuneet kärhöihin, joita puutarhassa kasvaakin runsaasti. Kesäkahvila SaraGarden Tunnelmallisessa kesäkahvilassamme pääsette kiireettömästi nauttimaan oman keittiömme herkuista ruusukupposista kahvia siemaillen. Elävä musiikki on kotikahvilamme erikoisuus, kesän kauneimmat laulut soivat iloksenne. Kahvilan tiloissa on mahdollisuus tutustua myös kuvataiteeseen. Kahvilamme on saanut Oivahymy-luokituksessa parhaan arvosanan ’Oivallinen’. Erikoisuuksia puodista Pienestä taimipuodistamme on saatavana monia kärhöpuutarhan erikoisuuksia. Tarjolla on mm. viini-, tiuku- ja kellokärhöjä. Puodista löytyy myös valikoima oman puutarhamme taimia ja runsaasti kauniita ruukkuja. Puutarhakurssit, konsertit ja näyttelyt Tarjoamme puutarhassamme myös antoisia puutarhakursseja sekä elämysiltoja ryhmille. Lisäksi kesäkauteemme kuuluvat puutarhakonsertit ja taidenäyttelyt. Lisätietoa löytyy kotisivuiltamme osoitteesta www.saragarden.fi.”

Lähtö jälleen Paloaseman pihamaalta klo 17 kimppakyydein. Puutarhan esittely ja kahvi makean leivonnaisen kera 13,50€/hlö.

Ilmoittautumiset 10.7 mennessä joko  Paulalle 050-5642671 tai Mirkalle 050-4004872. Muistathan mainita mahd. ruoka-aineallergiasi.

Tervetuloa mukaan!

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry