Kyläyhdistyksen torivuoro

Seurapalaverin terveiset

Lokakuisesta seurapalaverista kantautuu viestiä kyläalueemme seuroille ja yhdistyksille. Valtakunnallisen Vuoden Kylä -tittelin ansiosta ensi vuoden tapahtumakimaraa on päätetty kasata jo alkuvuodesta yhteisiin raameihin. Täten kaikilta seuroilta toivotaan keskustelua tykönänsä mahdollisista tapahtumista, tempauksista tai niiden ajankohdista, jotta kyläalueen tapahtumat etenkin kevään, kesän ja syksyn 2015 osalta saadaan kartutettua mahdollisimman varhain. Tällä vältämme päivämäärien päällekäistymisiä ja saamme pidemmän markkinointiajan tapahtumillemme. 

Seuroilta pyydetään visioita ja päivämääriä tapahtumien osalta helmikuun 2015 loppuun mennessä kyläyhdistyksen suuntaan. Tapahtumia voi viestittää suoraan Mirvalle tai Eerolle puhelimitse

Eero Paronen 0400 659 877

Mirva Purho 050 323 7013

tai sähköpostitse osoitteeseen kylayhdistys@vuolenkoski.fi

Kaikki ne kyläalueen seurat, jotka haluavat yhteisen seurannimi@vuolenkoski.fi -tyyppisen sähköpostiosoitteen, voivat olla yhteydessä Mirvaan, joka vastaa uusien ryhmien ja vuolenkoski.fi-loppuisten osoitteiden luomisesta. Seuran yhteinen sähköpostiosoite helpottaa niin seuran sisäistä kuin seurojen keskinäistäkin tiedonkulkua. Tällöin seurojen kesken lähetettävässä viestinnässä osoitteet kuljettavat suoraan viestin kaikille esimerkiksi kylatoimikunta@vuolenkoski.fi-sähköpostiringissä oleville kyläyhdistyksen jäsenille.

Seurapalaverissa päätettiin perustaa erillinen info-ryhmä, joka muun muassa vastaa kyläalueen tapahtumien tiedottamisesta medialle ja tiedotteiden tekemisestä. Info-ryhmän keskeisimpiä tehtäviä on Vuoden Kylä -tunnustukseen liittyvien vierailujen ja tilaisuuksien koordinoiminen, jotta kaikki tilaisuudet saadaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa sovituiksi ja kalentereihin. Info-ryhmä ei kuitenkaan yksin vastaa tilaisuuksien käytännön toimista, kuten puheenvuoroista ym., vaan tarkoituksena on kerätä aina kuhunkin tilaisuuteen aihetta parhaiten vastaava kyläläisten joukko.

Info-ryhmässä toimii tällä hetkellä:

Mirva Purho, Aune Laakso, Paula Holmström, Johanna Salonen, Eero Paronen ja Ville Pisto

Mikäli innokkaita henkilöitä tiedottamiseen löytyy, voi olla yhteydessä Parosen Eeron, sillä info-ryhmän kokoa ei ole rajattu. Tärkentä on, että ryhmän avulla voidaan järjestellä näitä erilaisia kylävierailuja, joita Vuoden Kylä -tunnustus on tuonut ja tuo varmasti lisää tullessaan.

Virtaan tullaan lähiaikoinen lisäämään erillinen Vuoden Kylä -osio, josta toivomme löytyvän tarvittavaa info-tietoa nimenomaan kylän ulkopuolisille henkilöille ja mahdollisille vierailijaryhmille.

Mahtavaa marraskuuta kaikille!

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry