Kyläkaupan kehityskysely - vielä ehtii vastata!

Hei Sinä kyläalueen vakituinen asukas, vapaa-ajanasukas tai kauppaa käyttävä!

Vuolenkoskella on huhtikuusta 2019 asti toiminut Vuolenkosken M-kauppa, jota ovat luotsanneet Sari Kalso ja Eija Lehtinen. Itse kauppiaat ovat viihtyneet Vuolenkoskella ja ovat ilolla kehittäneet kauppatoimintoa yhdessä kyläläisten kanssa.

Kauppa palveluna on kylälle elintärkeä. Palveluna se luo kylälle ympärivuotista elinvoimaa. Kauppa on myös tärkeä vetovoimatekijä yhdessä koulun, päiväkodin ja muiden kylälle tärkeiden palveluiden kanssa.

Kesäaikaan kaupan kannattavuutta nostaa runsas vapaa-ajanasukkaiden määrä. Tämä ei kuitenkaan riitä viemään kauppaa talven yli.

Tällä hetkellä M-kaupan kuukausittainen myyntitulos ei turvaa palvelun jatkumista. Kyläkaupan liikevaihdossa myyntiä nostavista luvuista puhuttaessa yksittäisen kauppaostoksen ei tarvitse olla iso kaupan myyntituloksessa pienet purot kasvavat suuriksi.

Myynnillisesti tilanteen kohenemista kuvaa seuraava:

Jos joka päivä kävisi 30 asiakasta enemmän, joista jokainen ostaisi 15 euron kauppaostoksen, olisi kaupan toiminta kannattavaa. Vastaavasti 15 asiakasta enemmän 30 euron kertaostoksella päivässä riittäisi kohentamaan ja turvaamaan kyläkaupan kannattavuuden ja tulevaisuuden.

Meidän jokaisen pienetkin ostot ovat tärkeitä kaupan tulevaisuuden kannalta.

Tiesitkö, että kyläkauppa tarjoaa lisäpalveluina myös kauppakassipalvelua ja kotiinkuljetuspalvelua? Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun on mahdollista tilata esimerkiksi puhelimitse haluamasi tuotteet ja nämä tuodaan sinulle kotiovelle tai valmiin kassin voi noutaa myös kaupalta. Nämä palvelut ovat saatavilla ympäri vuoden.

Kaupan valikoima täydentyy asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Käy rohkeasti kertomassa kaupalla, mitä tuotteita juuri Sinä kaipaisit valikoimaan, niin toiveesi pyritään toteuttamaan. Kauppa on Sinua varten. Uusimpana palveluna kauppa on aloittanut yhteistyön DB Schenkerin kanssa ja Schenkerin toimittamia paketteja voi noutaa ja palauttaa kyläkaupalla.

Vuolenkosken M-kauppa pyrkii palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. Sen vuoksi kyselyyn vastaaminen olisi tuiki tärkeää. Kiitos jo ennakkoon vastauksestasi!

Kysely jaetaan myös paperiversiona kyläalueen kotitalouksiin. Paperikyselyn voit palauttaa kaupalle.

Täältä pääset verkkokyselyyn: https://fi.surveymonkey.com/r/3RV8ZPR

Kysely on avoinna 15.2.2020 asti.

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry