Uusi esiopetusryhmä vauhdissa

Roosa:

Vuolenkosken koulu on saanut uuden esiopettajan, Porvoosta lähtöisin olevan Paula Sepän. Paula on koulutukseltaan lapsiin ja nuoriin suuntautunut lähihoitaja. Eskaripäivän jälkeen hän vaihtaa koululta ryhmäperhepäiväkoti Nuppulaan ja toimii siellä lastentarhanopettajana.
Paula kertoo, että esiopettajan työssä tarvitaan aitoa innostusta toimia lasten kanssa, hyviä hermoja, huumorintajua ja yhteistyökykyä. Työn parhaaksi puoleksi hän toteaa sen, että työssään hän saa käyttää hyvin vapaita käsiä ja luovuutta. Hyväksi puoleksi Paula laskee myös sen, että oppii lapsilta päivittäin jotain uutta. Työ on toisinaan hektistä, mutta hyvällä asenteella pääsee pitkälle.
Esiopetusryhmään kuuluu tällä hetkellä kuusi lasta: Rasmus, Nita, Asteri, Kasper sekä Roosa. He tutustuvat kouluelämään omassa, viihtyisässä luokkahuoneessaan. Esiopetuksen toiminnan tavoitteina ovat perustaitojen ja ruokailu- sekä käytöstapojen oppiminen. Tärkeää on myös tulevaan koulu-uraan valmistautuminen ja innostuksen syttyminen aakkosiin ja numeroihin. Tavoitteisiin pyritään leikinomaisella oppimisella ja yhdessä tekemisellä. Lapset kertovat esiopetuksen olevan kivaa ja hauskaa, mikä viestiikin paljon Paula-opettajasta. Myös koulun rehtori on hyvin tyytyväinen ryhmän toimivuuteen.

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1442, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Kyläpiste avoinna

Toistaiseksi satunnaisesti. Tiistaisin hieroja Liisa Kuoppamäki ajanvarauksella.

Yhteystiedot:

Kyläpiste 044 788 7878

Osoite: Vuolenkoskentie 1442, 19160 Huutotöyry

Hieroja, Liisa, 040 500 6511, 

http://lihashuoltokuoppamäki.fi