Iitin Koskenniskan Martat

Martat ovat kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö, jonka perusarvoja ovat muiden muassa avoimuus, arjessa kestävien valintojen tekeminen, onnistumisen ja oppimisen ilo sekä yhdessä tekeminen.

Vireä Marttayhdistys Pohjois-Iitissä, Iitin Koskenniskan Martat perustettiin 1945, kun Lyyli Kurtto kokosi paikalliset emännät ja neidit yhteen. Yhdistys toimii itsenäisesti, mutta kuuluu Marttaliiton alaisuuteen, joka on Marttojen keskusjärjestö.

Iitin Koskenniskan Marttojen toimintaan kuuluu erilaiset marttaillat ja tapahtumat kulloisenkin teeman mukaan, kurssit, retket (mm. teatteri, messut), kahvitukset ja kylän tapahtumiin osallistuminen. Martoilla on vuokrattavissa ruoka- ja kahviastiasto 100 hengelle. Ota yhteyttä puheenjohtajaan, jos haluat vuokrata astiastoa.

Vuosittain vaihtuvat teemat tuovat vaihtelua toiminnan painopisteisiin. Tänä vuonna teemana on arjen mahdollisuudet: "Elämä on parasta itse tehtynä". Meidän Martoissa käsityöt, luonto sekä kylällä aktiivisesti osallistuminen ovat tärkeimpiä painopisteitä.

Iitin Koskenniskan Marttoihin voi liittyä ottamalla yhteyttä suoraan yhdistykseen tai Internetissä osoitteessa http://www.martat.fi/marttailu/liity-jaseneksi/jasenhakemus/. Internetissä hakemusta täyttäessä valitse piiriksi Kymenlaakson Martat ry ja toimintaryhmäksi Iitin Koskenniskan Martat ry.

Jos olet kiinnostunut Marttailusta ota rohkeasti yhteyttä! Voit seurata meitä myös facebookissa. Toki tapahtumiimme ovat kaikki tervetulleita osallistumaan!

Tänä vuonna (2018) meillä tapahtuu

5.5. Patalapputempaus Marttojen valopylväs Vuolenkosken koulun tienhaaran kohdilla

8.7. Heinolan kesäteatteri klo 15, Kunnon komedia. Ilmoittaudu jo mukaan! (ks. yhteystiedot)

Yhteystiedot

Iitin Koskenniskan Martat
Puheenjohtaja: Tuula Forstadius
044 2735660