Hyväntekeväisyyshuutokauppa

Anna ja huuda hyvää!

Hyväntekeväisyyshuutokauppa Tuu tupahan –tapahtuman yhteydessä 2.7. Vuolenkosken Vehnämyllyn pihalla alkaen kello 16.30. Näyttö alkaa tuntia aiemmin. Tavaroiden lahjoitustempaukset 14.5. ja 19.6.

Nyt jos koska on auki mahdollisuuksien mahdollisuus! Ensinnäkin voit tehdä hyvää lahjoittamalla tavaraa huutokaupattavaksi ja toisaalta voit huutaa itsellesi jotakin kauan kaivattua tai just-nyt-haluttua. Kuten tiedetään, huutokaupassa ostoajatushan voi ilmestyä kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ja sekös se vasta onkin, eikö vaan olekin, hurjan mahtavaa, että kylä mahdollistaa juuri Sinulle avaran tilan toiveiden täyttymyksen. Älä anna ahtauden ahdistaa! Piironkisi löytää tiensä hyvään kotiin. Tai voi se olla flyygelisikin. Pitsilakanat ja kaikenlainen hyvä kodinirtaimisto, jonka uskot vielä säilyttäneen arvonsa ja lähtevän kiertoon, kiikuta ne meille hyväntekeväisyyden nimissä.

Lahjoitat tai huudat, teet niin tai näin tai sekä että niin tekosi tuo killinkejä kylän oman harrastustalon rakennuskassaan. Monitoimihalliprojekti etenee askel askeleelta kohti toteutusta ja kaikella varmuudella siitä tulee vielä totta! Myös kylän koulun näkövinkkelistä halli on huipputärkeä juttu. Sisäliikuntatilat ovat olemattomat, vaikka vilkkaasti vipeltäviä kinttuja kyllä riittäisi. Samaan syssyyn voisi mainita myös esimerkin viikottaisesta treenitrafiikista, jossa autolasteittain kylläisiä suuntaa Vierumäelle harrastamaan. Oman harrastustilan käyttöaste tulee varovastikin arvioiden olemaan jos ei todella niin ainakin erittäin korkea.

Lapset, nuoret ja jokaronkka liikkumaan! Voisiko olla lämpimämpää kyläajatusta, johon oman hyväntekeväisyytensä antaisi!

No sitten faktaa pöytään, jotta osaamme tulla ja mennä oikeaan aikaan oikeaan suuntaan (...tällaisia faktapöytiäkin otetaan vastaan):

Koska huudetaan?

Tuu tupahan -lauantaina 2.7. Vuolenkosken vehnämyllyn pihalla, osoitteessa Vuolenkoskentie 1512, Huutoröyry, alkaen kello 16.30 ja tavaraa voi tulla äimistelemään jo kello 15.30 aikaan.

Koko päivä on täynnä tapahtumaa ja illan huudot kruunaavat päivän tsempalot. Myllyn Grill&Cafeesta huutajille kurkunkostukkeita ja palanpainikkeita ja mitä näitä nyt on – meneviä jatkoja tietystikään unohtamatta. Tämä huutokauppa on ilmaistapahtuma, johon kannattaa tulla käteiskassa kunnossa.

Koska lahjoitetaan?

Hyvää, omanarvontuntoista kodinirtainta otetaan vastaan kylän kierrätystempauspäivinä 14.5. ja 19.6.

Kyläpisteellä vietetään kierrätyspäivää lauantaina 14.5. kello 10-12, jonka jälkeen tavarankeräysporukat ovat avosylin lahjoituksiasi vastassa kylän paloasemalla, osoitteessa Vuolenkoskentie 1290, kello 12-13. Voit tuoda näytille myös huutokaupoille ominaisia yllätyslaatikoita, joissa on sekä jännittävää että käyttöarvokasta kodin pientavaraa ja tekstiilejä.

Toinen lahjoituspäivä paloasemalla on sunnuntaina 19.6. kello 15-17, jolloin kaikkien nurkat on tottakai ja ilmanmuuta siivottu jo juhannusvieraita varten puhtoisiksi ja ah niin avariksi!

Tervetuloa, näkemisiin ja huutamisiin!

Muistathan myös svengaavat jatkot!

 

Huutokauppatiedustelut

tuutupahan@vuolenkoski.fi ja Tuu tupahan –touhutiimiläiset: Paula Holmström p. 0400 807 195 ja Raija Kömmistö p. 050 346 1948.

Tuu tupahan yhteystiedot 2016

Omakylä Vuolenkoski Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Pisto, 044 35 72 082, ville.pisto@vuolenkoski.fi

ja tapahtumakoordinaattori Paula Holmström, 050 564 26 71, paula.holmstrom@vuolenkoski.fi

tuutupahan@vuolenkoski.fi

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry