Joulukalenterin ajatus

Se on elävääkin elävämpi. Ei jätä kylmäksi eikä kotisohvan pohjalle. Joulukuu on täynnä riemunkirjavasti erilaisia tapahtumia, joita yksityishenkilöt, seurat, yhdistykset, yritykset ja muut tahot järjestävät koko kylän yhteisen joulutunnelman nostattamiseksi.

Joukossa on myös hieno rivi jo perinteiksi muodostuneita joulunajan tapahtumia, joita emme kukaan hevillä jätä väliin. Joulun avaus, joulutori, metsäneläinten joulurauhan julistus, ynnä muut tutut tunnelmalliset järjestetään joulunalla kylällämme. 

Nämä perinteiset tapahtumat kootaan ennakkotiedotteeksi, joka kuuluu kaikkien tonttumielisten ajankäytöllisen suunnittelun ykkösasiakirjoihin. Samaan mappiin voi laittaa myös listauksen koko joulukuun ennakkoon ilmoitetuista luukkutempauksista. Itse kullakin on valinnan vapaus... vaiko vaikeus päättää ottaako aamuunsa yllätyksen vai täyttääkö almanakkansa jo ennakkoon mitä erilaisimmilla joulutohinoilla.

Homma menee simppelisti sanailtuna näin:

Avaamme koko kylän voimin Joulun vanhalla palotallilla (usein 1. adventin aikoihin).

Joulukuun alussa täräytetään auki ensimmäinen joulukalenterin luukku ja se tapahtuu tutusti vanhan palotallin jouluisessa tunnelmassa. Luukkutiedot voit nähdä myös Kyläpisteellä ja täällä Virrassa.

Siitä alkaa kaikille avoimien ja ilmaisten tempausten potpuri joka kuljettaa aina Jouluaattoon asti ja joulupäivänkin puolelle. Joka aamu avautuu uusi luukku, joka kutsuu Sinuakin luokseen. Tulethan!

Tehkäämme joulukalenterista yhdessä yhtä lämminhenkinen kuin edellisjouluinakin! 

Joulukalenteri se Joulun tuo!

Olkaas hyvät ja eritoten kiltit.

 

 

Yhteystietomme

Elävä joulukalenteri

Avoinna joulukuun ajan vanhalla palotallilla

Vuolenkoskentie 1196

19160 Huutotöyry

Yhteys kalenterityttöihin:

joulukalenteri@vuolenkoski.fi