Elävä joulukalenteri 2016 oli touhuntäyteinen kuvakalenteri. Kiitos ja hymy!

Tervetuloa kurkkaamaan vuoden 2016 Elävää joulukalenteriamme!

___________________________

Joulukalenteri on tänä vuonna täynnä eläviä kuvamuistoja, joita kyläläiset ovat lähettäneet meille jakoon kaikkien yhteiseksi iloksi. Joka päivä Joulun alla päivitämme tälle sivulle, kyläpisteelle ja vanhalle palotallille (Vuolenkoskentie 1196valokuvia, joista toivomme huokuvan suurin taajuuksin joulun hyvää henkeä niin Martille, Kertulle kuin koko tienoon väelle, ketään pois lukien ja kaikki mukaan laskien.

Toki myös aiempien Joulujen tuttuun tapaan toteutetut tapahtumat ovat osana tätäkin kalenteria, joten hyvänmielen kohtaamisia on jälleen luvassa. Tapahtumalistaus on sekin tämän sivun loppuun päivitetty tutkittavaksi ja tutustuttavaksi.

Otahan myös katsahdus joulukalenterin tämän vuotiseen ajatukseen, ja siinä sivussa Martin heleän hellään mielenmaisemaan, tarkemmin tämän sivun kautta.

Joulukalenteritytöt toivottavat kaikille sydänlämpöistä joulumieltä, valoisaa oloa, mukavia muistoja ja niitä taianomaisia pikkuihmeitä, tottakai!

Ps. Muistatko vielä Tonttu vinkkaa -palstamme aiemmilta Jouluilta? Siellä on edelleen vallan uusiokäyttökelpoista, Jouluun hykerryttävää kamaa, kiepahdappa inspiroitumassa!

Yhteystietomme (kopio)

Elävä joulukalenteri

Avoinna joulukuun ajan vanhalla palotallilla

Vuolenkoskentie 1196

19160 Huutotöyry

Yhteys kalenterityttöihin:

joulukalenteri@vuolenkoski.fi

 

Kyläpiste avoinna

Toistaiseksi satunnaisesti. Tiistaisin hieroja Liisa Kuoppamäki ajanvarauksella.

Yhteystiedot:

Kyläpiste 044 788 7878

Osoite: Vuolenkoskentie 1442, 19160 Huutotöyry

Hieroja, Liisa, 040 500 6511, 

http://lihashuoltokuoppamäki.fi