Kyläolympialaiset

Kyläolympialaisissa kisailua ja kurkistus kyläasumiseen

Vuolenkosken urheilukentällä tapahtuu jälleen! Lauantaina 22.3. klo 10-13 on luvassa lystikäs ulkoilutapahtuma, jonka aikana luvassa monenlaista puuhaa kaikenikäisille.

Olympialaisten henkeen toki kuuluu tapahtuman avaus, jonka suorittaa vuolenkoskelainen Keijo-karhu, jonka huhutaan jo heräilleen talvitorkuiltaan. Tämän jälkeen päästään kirmaamaan monissa hullunkurisissa olympialajeissa, joissa tarkkuuden ja taidon lisäksi tarvitaan ripaus tuuria, ketteryyttä ja tarmoa. Olympiarastiradan suorittamaninen on vapaaehtoista, radan suorittaneille luvassa kunniakirjat. Samaan aikaan kentällä pyörii muuta ohjattua ohjelmaa, johon on mahdollista osallistua. Päivän päättää kilpailu, jossa ratkotaan väkevin heinämies ja heinänainen. 

Ohjelman ohessa Vuolenkosken Paloasemalla aivan kentän välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla paloasemalla on avoimet ovet, jossa on mahdollisuus päästä kurkistamaan kylämme tärkeän harrastustoiminnan taustoihin eli Vuolenkosken VPK:n kalustoon ja toimintaan. Vuolenkosken VPK:n joukoissa hälytys- ja ensivasteosaston sekä naisosaston lisäksi toimii myös Vuolenkosken VPK-nuoret, jotka tarjoavat mukavan ja hyödyllisen harrastuksen monelle kyläalueen junnulle. 

Jotta kylänraitti ja asuminen kyläalueella tulisi tuolta toisaaltakin tulleille tutummaksi on ohjelman aikana mahdollisuus osallistua ilmaiselle kyläkierrokselle nelipyöräisen kyydissä. 

Klo 12 alkaen Vuolenkosken Maaseutunaisten kanttiinin tuoksut kutsuvat kävijäkuntaa suolaiselle ja makealle Maaseutunaisten herkulliseen kanttiiniin Vuolenkosken Seuratalolla. Maittavien purtavien äärellä voi samalla tutustua kyläasumiseen Seuratalolla olevan kyläinfon kautta, jossa tietoa kylästä, menneistä ja tulevista tapahtumista, asumisesta ja tonteista, peruspalveluista ja Vuolenkosken koulusta. Kolmiopettajainen kyläkoulu on koko kylän sydän.

Tule Sinäkin kurkistamaan meidän kylän kyläelämää raikkaan ulkoilun lomassa.

Tervetuloa kylään meille, saatat jäädä näille teille!

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry