Maaseutunaiset päättivät, että koko kylä liikkuu kesälläkin!

Kesäkuussa kun on sopivasti jumppakärpänen jo puraissut Jonnan mainioissa ulkoliikuntatuokioissa, niin heinäkuussa onkin hyvä jatkaa samaan malliin! Kuten aikaisemmin jo virrassa vinkattiinkin, tulevat niin sanotut pihajumppailut jatkumaan myös heinäkuun puolella koulun pihamaalla. Vuolenkosken Maaseutunaiset ovat nimittäin päättäneet saada koko kylän liikkumaan myös kesällä, ainakin aina heinäkuun maanantai-iltaisin. Luvassa on jumppaa, humppaa, venytystä, vanutusta, hikipisaroita, latinorytmejä hiphoppiakaan unohtamatta! Varmasti jokaiselle jotakin ja tuokioita niin lapsille kuin aikuisillekin. Ohjaajina tuttuja kasvoja esimerkiksi Koko kylä liikkuu tapahtumasta. Maanantai-iltaisin meitä koulun pihamaalla liikuttavat nimittäin Anne-Mari Suppi, Mia Siivonen, Ann-Mari Nordman ja Riitta Tuomala. Jumppatuokiot ovat aina 45 minuutin mittaisia, joissa hyvä fiilis ja tekemisen meininki ovat taattuja! Nämä liikunnan ilot ja hikipisarat kustantavat sen 7 euroa aikuisilta per tuokio ja lapsilta 5 euroa per tuokio. Varaathan käteistä mukaan ja mielellään tasaraha. Kaikki tuokiot sisältävät liikunnan ilo -takuun. Jos mieli on myrtsinä liikuntatuokion jälkeen, olemme kovin, kovin ihmeissämme ja tutkimme asiaa! 

Nyt siis raapustellaan vaan seinäkalenteriin, että maanantai-iltaisin jumppaamaan ja kenties laittamaan hieman jalalla koreastikin! Vinkkaa myös kaverille, naapureillekin sekä viereisen saunamökin vihtojalle! Rohkeasti mukaan, sillä ammattiohjaajat osaavat näyttää vaihtoehtoja kaikenikäisille ja kuntoisille kesäjumppaajille. Mukaasi tarvitset ison vesipullon, mukavan rennot jumppavaatteet ja tennarit sekä lihaskuntotunneille myös oman jumppapatjan. Toki luonnon omaa ruohopatjaa voi halutessaan myös hyödyntää.

Ohessa vielä heinäkuun jumppa-aikataulu:

6.7. Liikuntaa koko perheelle: Ohjaajana Sari-Anne Suppi klo 17 lasten liikunta ja klo 18 vatsa-pakara jumppa 
13.7.Tanssin hurmaa: Ohjaajana Mia Siivonen klo 17 latinomix (kuubalaisia rytmejä) ja klo 18 Dancemix (hiphoppia, katutanssia, poppia)
20.7. Koko kehon syntymäpäivä: Ohjaajana Ann-Mari Nordman klo 17 rasvanpoltto ja klo 18 pilatesjooga 
27.7. Ihanasti hikipintaan: Ohjaajana Riitta Tuomala klo 17 lasten liikkari leikkien ja tanssien ja klo 18 kesäinen lavis eli lavatanssijumppaa 
 
Jumppatuokiot järjestetään säävarauksella ja perutaan myös vallitsevan tilanteen muuttuessa. Koulun pihamaalla on väljää ja turvavälit mahdollista pitää myös isommalla joukolla. Käsienpesu ja desinfiointi mahdollisuudet on huolehdittu. 
 
Tässä vielä linkki uutiseen, josta näyt kesäkuun jumppa-aikataulut Hiljasen Jonnan järjestämänä: http://vuolenkoski.fi/fi/kyla/ajankohtaista/body0=10454
 
Nähdään jumpassa!

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry