Tuu tupahanin Suvimarkkinat 21.7 Seuratalon pihamaalla,

- Hauskuutta, hulinaa ja hemmottelua!

Tuu tupahan -päivänä tullaan jälleen kerran tempaisemaan maan mainiot markkinat kylällämme. Viime vuoden vetokisoista tutut Suvimarkkinat, hauskuutta, hulinaa ja hemmottelua ovat suunnattu koko perheelle, mutta erityisesti juuri pesueen naisväelleä ja muksuille. Markkinoiden teemoina kulkevat nimittäin maalaisromantiikka, rustiikkisuus, vanhat esineet ja tavarat, käsityöt, sisustus, hemmottelu, hepeneet, hyvinvointi, koruvitjakkeet ja muksut tietysti. Myyntikojuista löytyy siis vaikka sun mitä ihanaa omaan kotiin, itselle tai vaikkapa lähjaksi!

Myyjien infopaketti

Oma markkinapaikka ja sen kustannukset

Suvimarkkinat sijaitsevat yhdessä Tuu tupahan -päivämme vilkkaimmista kohteista eli Vuolenkosken seuratalon pihamaalla. Historiallisestikin arvokas seuratalomme tulemaan olemaan myös yksi tapahtuman kohteista ja sisällä pääseekin tutustumaan talon historiaan. Seuratalolla on myös Maaseutunaisten lounaskanttiini. Samoin samasta pihapiiristä löytyy myös toinen kotikohde ja supersuosittu lasten touhula.

Tapahtuma alkaa klo 11 ja päättyy klo 16. Järjestäjä esittää  toivomuksen, että myyjät nauttisivat idyllisestä markkinatunnelmasta aina neljään asti, jotta kaikki kävijät pääsevät kojuihinne tutustumaan. Markkina-alue on kävijöille maksuton.

Mitäpä sitten tämä markkinapaikka kustantaa:

-Markkinapaikat ulkona 3x2m  25€ (sis.alv) Hintaan ei sisälly kalusteita tai telttaa. 

-Telttamarkkinapaikat ulkona 3x2m 35€ (sis.alv.)  Telttamarkkinapaikat ovat myyntipaikkoja isomman teltan sisällä. Paikan hintaan ei sisälly kalusteita, kuten myyntipöytää.

 

 

 

Tule ja koe aito kesäinen markkinatunnelma, siitä kuuluisasta kyläfiiliksestä puhumattakaan!

Minä haluan oman paikan Suvimarkkinoilta, kehen olen yhteydessä?

Suvimarkkinoiden tarmokas quatro vastaa kysymyksiisi ja ottaa varaukset vastaan. Puhelinlangat laulamaan ja sähköiset viestit virtaamaan!

Mirka Lehtinen 050-4004872 tai mirka.lehtinen@vuolenkoski.fi

Paula Ahonen 050-5642671 tai paula.ahonen@vuolenkoski.fi

Selina Mankki 045-6192065 tai selina.mankki@vuolenkoski.fi

Meini Holmström 0500-715466 tai meini.holmstrom@vuolenkoski.fi

 

Kuinka kurvailen Vuolenkoskelle ja mistä löydänkään sen kuuluisan seuratalon pihamaan?

Vuolenkoski sijaitsee siis eteläisessä Suomessa, Pohjois-Iitissä vain 34 kilometrin päässä Lahdesta. Suvimarkkinoiden eli Seuratalon pihamaan tarkka osoite, minkä voit navigaattoriin näppäillä, on Vuolenkoskentie 1231A, 19160 Huutotöyry

Etelän suunnasta tultaessa noustaan moottoritieltä (E75) liittymään nro 21 ja käännytään vasemmalle. Tätä Vuolenkosken tietä ajetaan noin 10 kilometriä kunnes metsän jälkeen aukeaa peltomaisema, jolloin olet saapunut kylälle. Jatkat matkaa vielä vajaa kilometriä kauniiden peltomaisemien läpi. Oikealla pienen mäen nyppylän päällä, ihan tien vieressä näet kauniin Seuratalomme.

 

Pohjoisesta tultaessa moottoriliikennetien opasteet ohjaavat noin 12 kilometriä Heinolan jälkeen Vierumäen liittymään (nro 21) ja Vuolenkoskentien risteykseen, josta matka jatkuu kuten etelästä tulevilla.

Saapuessasi idästä tulet Vierumäentietä noin 12 kilometriä, Kymijoen ylittävälle Vuolenkosken sillalle. Aja vielä sillan, kesätorimme, keskustan ja oikealla metsän reunassa sijaitsevan keltaisen kyläkoulumme ja upouuden liikuntahallimme ohitse. Peltoaukean alkaessa hiljenteleppä jo hieman kaasujalkaa, vasemmalla näet vaalean rakennuksen aivan tien vieressä; nyt vinkkari päälle, perillä ollaan!

(Tarkemmat ohjeet myyjien ajoneuvojen paikoituksesta ja ajo-ohjeista tapahtumaa-alueelle lähetetään henkilökohtaisesti myyjille kesän korvilla)

(Sivun kuvat ovat vuoden 2016 Löytöjen laarit -markkinoilta)

#maalaisromantiikka

#rustiikkisuus

#vanhat esineet

#käsityöt

#sisustus

#hemmottelu

#hepeneet

#hyvinvointi

#korun vitjakkeet

#muksut 

#kauniit jutut

#kukkakuviot ja ruudut

#äidit ja tyttäret

#Suvimarkkinat

 

Tuu tupahan yhteystiedot

Omakylä Vuolenkoski Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Pisto, 044 35 72 082, ville.pisto@vuolenkoski.fi

ja tapahtumakoordinaattori Johanna Salonen, 040 77 05 987, johanna.salonen@vuolenkoski.fi

tuutupahan@vuolenkoski.fi

Kyläpiste palvelee
 

Ma    9 - 15  Kyläpiste

Ti      9 - 15  Kyläpiste, Hieroja, ajanvaraus

Ke     9 - 18  Parturi-kampaaja, ajanvaraus

To     9 - 18  Parturi-kampaaja, ajanvaraus

Pe     9 - 18  Parturi-kampaaja, ajanvaraus

La     9 - 15  Kyläpiste

 

Yhteystiedot:

Kyläpiste, Tuire, 044 788 7878

Parturi-kampaamo, Selina, 045 619 2065

Hieroja, Liisa, 040 500 6511

Osoite: Vuolenkoskentie 1442, 19160 Huutotöyry

Jaa Facebookissa